Mijn avonturen als ondernemer

  • door
Ik ben al meer dan 20 jaar ondernemer. Ik ben ooit begonnen als parttime ondernemer met een side hustle begin 2000. Hier een chronologisch lijstje van mijn ondernemers avonturen:
2002-2009 FLATtv BMX freestyle videomagazine
In winkels van frankrijk tot duitsland, van canada tot japan. Marktleider wereldwijd, eigen productie en distributie netwerk opgezet met sponsors en adverteerders: http://www.23mag.com/videos/flattv/flattv.htm
2010: Double Trouble 2 vs 2 voetbal en basketbal toernooi serie proberen op te zetten. Gruwelijk gefaald. Wel veel van geleerd.
2010-2014 Digiknowhow social media marketing bureau. Advies en opleidingen op het gebied van social media marketing. Opleidingen verzorgd in social media marketing, content productie en marketing en email marketing. Meer dan 100 workshops, presentaties en keynotes gegeven voor publiek tot 300+ in heel nederland.
2013-2019 CrossFit Helmond opgericht en gerund
Eerste CrossFit box in Helmond. Dat was pionieren hier in Helmond, veel geleerd met vallen en opstaan en heel trots om een goede naam opgebouwd te hebben in Helmond en heel veel leuke mensen heb mogen helpen om fitter te worden en te blijven. Verkocht in 2019.
2015 tot nu: 24-Hour AMRAP WOD
Mijn wereldwijde online CrossFit teams toernooi met een zomer- en winter editie.
2019 tot nu: head coach en personal trainer bij Primal (ZZP)
Overgestapt naar deze CrossFit box en gestart als head coach, ik geef hier ongeveer 70% van alle CrossFit lessen en 5-10 uur personal training per week met heel veel plezier. Dat is te danken aan het geweldige coaches team en de geweldige atleten natuurlijk!
2019-2020: Sterk & Lenig CrossFit mobility programma
Liep aardig maar kostte me te veel tijd en energie om te runnen en mijn hart zat er niet in. Mee gestopt in september 2020. Weer heel veel van geleerd bv hoe je een online membership programma bouwt en runt.
2020 tot nu: online instructeur bij Soofos
De thuisbasis waar ik cursussen maak (van curriculum tot content tot toetsing online) op het gebied van vitaliteit, fitness, voeding en persoonlijk leiderschap
2020 tot nu: wodbeads.nl
Al jaren, na honderden WODs, op zoek naar een duurzame, milieu bewuste en hygiënische manier om rondes en reps te tellen tijdens de WOD: WOD Beads opgezet in september opgezet en met veel succes gestart
2021: meer good shit coming!
Dusss: je kunt geld verdienen met iets wat jij leuk vindt, (cliché incoming:) je passie volgen. Falen is leren en inzet, discipline, zelfkennis, aanpassingsvermogen en visie de ingrediënten tot succes. Dat heb ik niet van een tegeltje: I’m living it!
So. Can. You.
Ok houdoe!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *