CrossFit Open 2019 herstel en mobiliteit programma [GRATIS]

OPEN 2019

De Open is het grote meetmoment van onze sport. Vijf weekenden staan in teken van deze alles-of-niets WODs. Het is belangrijk om goed te herstellen van elke Open WOD en je optimaal voor te bereiden op de volgende. Dat is wat ik je aanbied: een herstel en mobiliteit workout die je de dag na de Open WOD kunt doen. Specifiek gericht op de spieren en spiergroepen en die je hebt gebruikt.

Elke workout duurt 10-15 minuten en kun je thuis doen of in de box. Benodigdheden: foam roller, lacrosse bal en mini-band (optioneel: elastiek). Oh ja: het is gratis. 😉

Ontvang elke vrijdagmiddag deze recovery workouts in je mailbox. Appeltje-eitje!

Wat zit er in die workouts?

Self Myofascial Release

Ook wel bekend als foam rolling en triggerpoint werk. Behandelen van de gebruikte spieren en spiergroepen.

Stretchen

Rekken en strekken. Dynamisch en statisch. Om herstel te bevorderen en mobiliteit te verhogen.

Prehab + Movement Prep

Na de WOD als (p)rehab oefeningen om herstel te versnellen en om blessures te voorkomen.

Ademhaling en focus

Oefeningen die na de WOD helpen om het lichaam en de geest tot rust brengen en de focus te verscherpen.

Ja ik wil elke week bij de OPEN WOD deze gratis optimalisatie workouts in mijn mailbox ontvangen:

* indicates required

Soms zet je e-mail programma mijn mails in je spambox, hangt van je instellingen af dus als je binnen 30 minuten nog niks hebt ontvangen check daar ook even!

door wie voor wie?

Aloha! Ik ben Renato en ik run al sinds 2013 CrossFit Helmond. Ik geef al 6+ jaar fulltime CrossFit les, clinics en workshops. De laatste jaren heb ik me gespecialiseerd in mobiliteit en herstel en heb onder andere de opleidingen mobilitieit CrossFit Mobility en Blackroll Recovery gedaan. Ik ben me specifiek hierop gaan specialiseren omdat ik zie dat veel CrossFit atleten van elk niveau hier baat bij hebben. En vooral  ook omdat veel atleten het simpelweg nodig hebben: betere mobiliteit en herstelprocedures produceren effectievere bewegingen en dat leidt tot betere prestaties, minder blessures en meer lachende mensen.

Het besef dat atleten zelf de regie hebben over hun mobiliteit en herstel ervaren ze als een echte eye-opener.
Renato van Bloemenhuis
CrossFit Helmond | MobWOD | 24AMRAP

Open Recovery WODs is een gratis service van MobWOD, het nederlandstalige mobiliteit  en optimalisatie WOD trainingsprogramma: 

Renato van Bloemenhuis | Renato Training | Kvk 53717988 | Rakthof 1 | 5709 EK | Helmond | renatocrossfit@gmail.com | 0634233012