Over mij

Oprichter CrossFit Helmond

10 jaar geleden ontdekte ik CrossFit en ik besloot al snel dat ik daar mijn beroep van wilde maken. En zo geschiedde: 7 jaar geleden richte ik CrossFit Helmond op, in hartje Helmond, mijn woonplaats.

Primal Performance

In 2018 verkocht ik mijn box aan Powerhouse 040 en werd de locatie omgedoopt tot Powerhouse Helmond. In september 2019 ben ik gestart als head coach bij Primal Performance waar ik nu werk.

Personal Trainer, coach en online ondernemer

Naast CrossFit geef ik wekelijks Personal Training. Naast het werk met een aantal vaste PT klanten werk ik ook projectmatig aan PT trajecten zowel 1-op-1, in group settings en via online coaching op het gebied van CrossFit en persoonlijke ontwikkeling.

Autonoom vermogen als behoeder-beschermer is iets waar ik me al mijn hele leven mee bezig hou. Ik reis door heel Europa en train met de besten zoals Euseca, ACT , STB en SPEAR.

Als online ondernemer run ik diverse evenementen en online projecten zoals 24AMRAP en Sterk en lenigĀ 

Lead by example

Mijn grootste project ben ik zelf en ik werk er elke dag aan om te groeien in fysieke en mentale zin. Vaste onderdelen van mijn dagen zijn quality time met mijn familie, kracht en conditie training, skill training, meditatie en introspectie.

Ik volg trainingsprogramma’s van externe coaches en organisaties, online of in de vorm van trainingskampen of seminars. En natuurlijk leer ik elke dag van mijn trainingspartners en de community in de box. Stronger together!

Snel contact? Stuur me een whatsapp: 0634233012

Renato van Bloemenhuis | Renato Training | Kvk 53717988 | Helmond | renatocrossfit@gmail.com | 0634233012